Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Interneti kullanarak işlem yaparken güvenliğin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizim için daha da önemlisi, size %100 güvenli bir ortam sunarak, sizin sitemizi kullanırken kendinizi güvende hissetmenizdir. Bu sayede sitemiz üzerinde alışveriş yapabilmek için gerekli duyulan kişisel bilgileri bize nasıl bir ortamda verdiğiniz ve bu bilgilerin hangi amaçlarla kullanılacağı konusunda sizleri bilgilendirerek, kendimize ilke edindiğimiz gizlilik politikamızı sizlere sunmak isteriz.

 

Sizden hangi bilgiler alınır?

Supplementler.com sadece kişinin kendisinin sitemizde alışveriş yapabilmek amacıyla gönüllü olarak açıklayacağı iletişim bilgilerini alır. Bu bilgiler isim, soyisim, e-posta adresi, posta adresi, telefon numarası ve satın alınan ürünlere dair bilgileri içermektedir.

 

Bu bilgiler ne amaçla kullanılır?

Sizin tarafınızdan verilen bilgiler, sadece talep ettiğiniz işlemleri gerçekleştirmek, sitemiz üzerinden bize yöneltmiş olduğunuz soruları hızlı bir şekilde cevaplayabilmemiz ve sizlere ürün ve hizmetlerimizi duyurabilmemiz için kullanılır.

Bu bilgiler aynı zamanda sitemizin sizleri daha yakından tanıyarak, sporcu gıdaları hakkında sizlere özel ürün ve promosyonlar sunabilmemiz için kullanılmaktadır.

 

Bilgilerinizi ne şekilde kontrol edebilirsiniz?

Supplementler.com üzerinde bulunan kişisel bilgilerinizi "Giriş Yap" bölümünden istediğiniz şekilde güncelleyebilir, degiştirebilir ya da silebilirsiniz. Bu bölümün kontrolü tamamen sizin elinizdedir.

 

Bilgileriniz nasil bir teknolojiyle korunmaktadır?

Supplementler.com’da, internet teknolojisinin sunmuş oldugu en son yazılım ve tekniklerle kişisel bilgileriniz %100 güvenlik altına alınmıştır. Sitemizde tüm bilgiler SSL (Secure Sockets Layer) şifreleme tekniği ile şifrelenerek korunmaktadır.

 

Kredi Karti Bilgileriniz ne kadar güvenli?

Şu anda internet teknolojisinin sunduğu en yeni SSL kriptolama tekniği 128 bitlik tekniktir. Yani kredi karti numaranız, sistem içinde tutulurken ve işlem esnasında hizmet veren firmaların sunucularına taşınırken kodlanır. Kredi karti numaraları 16 haneden oluşmaktadır. Şifreleme esnasinda bu 16 haneli sayı 2048 haneli karışık bir sayı dizisi haline dönüştürülür. Karşı tarafta ise aynı teknoloji kullanılarak şifrelenmiş bu bilgi tekrar çözülür. Supplementler.com bu sayede kredi kartı bilgileriniz konusunda %100 güvenli bir ortam sunmaktadır ve güvenliğinizi tam olarak garanti altına almıştır.

 

Çerez “Cookie” kullanimi nasıl olmaktadır?

Supplementler.com adresi ziyaret edildiğinde ve üye olunduğunda, sitemizin sizi daha sonraki ziyaretlerinizde tanıyabilmesi için bilgisayarınıza içinde sadece adınızın ve Supplementler.com üyelik numaranızın olduğu minik bir “text” dosyası yerleştirilmektedir. Bu “text” dosyasının içinde özel kisisel bilgileriniz kesinlikle yer almamaktadır. Cookie’ler, siteyi kullanim alışkanlıklarınızın tarafımizdan analiz edilmesini ve bizlere çesitli geliştirmeler yapmamızı sağlama amacı ile kullanılmaktadır.

 

Güvenlik politikamız ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için bize musterihizmetleri@supplementler.com e-posta adresimizden veya 444 1 FIT (348) numaralı telefon hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Aydınlatma Metni


İşbu, “Aydınlatma Metni” Dikey Vitamin Kozmetik ve Gıda Takviyeleri Pazarlama Ticaret A.Ş (“Veri Sorumlusu”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu “Kanun” uyarınca kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak kullanıcıları aydınlatmak amacıyla yayınlanmaktadır.

1) Veri Sorumlusunun Kimliği
Veri Sorumlusu: Dikey Vitamin Kozmetik ve Gıda Takviyeleri Pazarlama Ticaret A.Ş

İletişim Adresi: : info@supplementler.com 

Aşağıda siz kullanıcılarımız tarafından verilen kişisel bilgilerin hangi amaçlar ile işleneceği açıkça yer almaktadır.

2) Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Kişisel verileriniz, Veri Sorumlusu veya onun yurt içinde ve/veya yurt dışında mukim iştirakleri, iş ortakları, servis sağlayıcıları (sosyal medya işletmecileri dahil) veya onun adına verileri işleyen tüm gerçek veya tüzel kişiler (“Veri İşleyen”) tarafından, toplanmış/toplanan/toplanacak tüm kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde işlenebilecektir.
Veri Sorumlusu tarafından kullanıcılarına sunulan ürünler ve/veya hizmetlere ilişkin kullanıcılardan gelen beğeniler, eleştiriler,yorumlar, IP adresleri site içerisinde gerçekleşen gezintiler ve davranışlar (çerez kullanılmaktadır), konum bilgileri, kullanım alışkanlıkları; kullanıcıların ihtiyaç ve yönelimlerinin belirlenerek özelleştirme yapılması ve bu sayede kullanıcılara yönelik olarak en uygun tanıtım, reklam, promosyon, pazarlama vb. ticari planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla,
Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen ad-soyad, cinsiyet, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri, sosyal medya hesaplarına ilişkin bilgiler; kullanıcılara ürün ve hizmetlerin teslim edilebilmesi, satış sonrası ve/veya öncesi destek hizmetlerinin verilmesi ve/veya planlamasının yapılması, alışveriş istatistiklerinin yapılması suretiyle kullanıcılara en uygun hizmetin tespit edilebilmesi, siparişe ilişkin faturanın düzenlenebilmesi, mali ve hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, siparişlerinizin tarafınıza doğru bir şekilde ulaştırılması, kullanıcı şikayetleri ile hukuki prosedürlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla,
Tarafınızca verilen kredi kartı, banka kartı ve sair kart ve ödeme bilgileri, siparişlerinize ilişkin ödemelerinizin alınması, sözleşmenin ifası, kayıtlı kullanımlarda kullanıcılara daha hızlı ve kolay sipariş hizmetinin sunulması, kullanıcılara daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmak ve mevzuattan doğan yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi amacıyla,
rızanıza dayalı olarak işlenebilecektir.


3) Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı

Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim-soyisim, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; siparilerinizin tarafınıza sağlıklı bir biçimde ulaştırılması amacıyla Yurtiçi Kargo, Aras Kargo veya teslimattan sorumlu olan diğer gerçek veya tüzel kişiyle paylaşılabilir,


Kredi Kartı Banka Kartı bilgileriniz, ad, soyad, e-posta, sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim-soyisim, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; ödemenizin gerçekleştirilmesi amacıyla, tercih edeceğiniz ödeme yöntemine göre Alotech (sesli yanıt sistemi) ve/veya (Iyzico BDDK Lisanslı Sanal Pos Hizmet Tedarikçisi) ve ödeme işlemlerinden sorumlu diğer gerçek veya tüzel kişiler ile paylaşılabilir,
Kullanıcılara ait kişisel bilgiler işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan amaçlar ile otomatik olan ve/veya olmayan yöntemler ile temin edilebilir, devralınabilir, yasal azami sürelerle yurt içinde ve/veya yurt dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilebilir (cloud hizmetleri dahil), depolanabilir, muhafaza edilebilir, elde edilebilir hale getirilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, değiştirilebilir, birleştirilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, açıklanabilir, paylaşılabilir, (yurt içinde ya da yurt dışındaki 3.kişilere) aktarılabilir, transfer edilebilir veyahut bu amaçlar ile Veri İşleyicileri’ne (yurt içinde veya yurt dışında mukim) aktarılabilir.


4) Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel Verileriniz e-mail, internet sitesi, mobil uygulama, her türlü sosyal medya hesapları üzerinden elektronik yollarla veya Müşteri İlişkileri kanalıyla ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde gösterilen şartlara uygun olarak toplanmaktadır.

5) Kişisel Veri Sahibinin Hakları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca kullanıcılar kişisel verilerinin,

a) işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) işlenmişse bilgi talep etme,
c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
d) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
e) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
f) Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ı) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

6698 Sayılı Kanun’un 7. maddesi uyarınca kişisel verilerin işlenmesine ilişkin sebeplerin ortadan kalkması ve tarafınızca yukarıda yer alan iletişim adresine e-posta yoluyla talebinizi iletmeniz halinde. Talebiniz Veri Sorumlusu tarafından değerlendirilecektir. Talebinizin, 6698 Sayılı Kanun’daki şartları taşıması halinde veriler yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

YÜKLENİYOR..